50-årsfest | Mia Johansson

Mia Johansson

Annons

50-årsfest

Kom nyss hem efter att ha jobbat hela kvällen med att servera på en 50-årsfest. Hannas pappa fyllde nämligen 50 år och blev överraskad med en stor fest på runt 70 pers. Jag och Malin jobbade med att servera champange och dylikt under kvällen och vi skötte jobbet riktigt bra. Tjänat feta slanten nu också men den tänkte jag faktiskt spara! Ett tag i alla fall… Snart blir det väl dags att köpa lite nya kläder under hösten när det blir kallare och då lär lönen ryka, hehe.

 

Nu ska jag sova och sen i morgon (idag, om några timmar!) ska jag plugga matte som en nörd, har matteprov på tisdag och ligger efter lite! Mot kvällen ska jag träffa Ellen och några kompisar, för lite fritid förtjänar man ju om man pluggar matte hela dagen (då gäller det ju att man verkligen gör det också).

 

Godnatt!

 

 

Slängde ihop ett kollage lite snabbt med bilder ifrån kvällen! Mat, mat och mera mat. Mums, mums! Det bjöds på italiensk buffé från en cateringfirma och massa annat gott tilltugg. Jag och Malin hade verkligen jättekul ikväll, så kul att jobba tillsammans!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats