25 september 2013 | Mia Johansson

Mia Johansson

Annons

25 september 2013

Fortfarande sjuk idag. Igår gick jag till skolan främst för att skriva svenska provet men efter provet tänkte jag: “Varför inte gå på resten av lektionerna när jag ändå är i skolan?”. Dumt gjort av mig för jag mådde inte alls bra. Så idag är jag hemma för jag blev inte bättre igår av att gå i skolan från åtta till fem…

 

Trots att jag var sjuk igår träffade jag Ellen lite senare på kvällen. Vi snackade, myste inne med tända ljus och glodde ut i höstrusket. Samtidigt åt vi en riktigt riktigt god middag. Ugnsgratinerad kyckling med cocktailtomater och citron och stuvad spenat vid sidan om. Herregud, vad gott det var!

 

Även om det är synd att värmen börjar försvinna och kylan tränger sig på, så tycker jag att det är underbart att sitta inne och mysa samtidigt som det regnar och blåser ute i höstmörkret. Tänkte lägga upp ett inlägg lite senare om grejer man kan hitta på i höst. Klyschigt, I know, men himla bra när man blir rastlös i höst.

 

 

Dagens frukost. Kanel och blåbärsgröt med kokosflingor och jordnötssmör, grönt te och kvarg med en massa goja; cashewnötter, blåbär, kokosflingor, pumpafrön, linfrön, honung, gojibär och dadlar. Haha, värsta röran!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats